Descarregueu-vos el PDF amb la classificació de la
XX Caminada Riudoms_La Mola_Riudoms’23

La XX Caminada Riudoms_La Mola_Riudoms, que se celebrarà el diumenge 30 d’abril del 2023 és una marxa a peu, no competitiva, on preval el repte personal, de superació i de solidaritat del participant.

Aquest any el recorregut és de 56,77km amb un desnivell acumulat de 3.422m, i és puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2023, en la qual s’estableix una classificació individual i una altra per entitats, basada únicament en la participació.

És molt important llegir el reglament de l’activitat abans de realitzar la inscripció.

L’edat mínima per participar és de 14 anys complerts el dia de la cursa. Tots els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna o de tutor/a legal en el moment de la recollida del dorsal.

La data límit per formalitzar la inscripció serà el dissabte 22 d’abril, sempre que no s’hagi assolit prèviament la xifra màxima de 750 participants, moment en el qual també es tancaran les inscripcions.

La taula de preus és la següent:

Fins el 11 d’abril

FEDERATS

NO federats*

SOCIS del CERAP

25€

30€

NO socis

30€

35€

A partir del dia 12 d’abril i fins el dissabte 22 (ambdós inclosos) els preus tindran un increment de 3€.

*Inclou l’assegurança temporal de la FEEC, vàlida només per al decurs de la prova.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: caminada@cerap.cat

NOTA INFORMATIVA:

EL RECORREGUT DE LA CAMINADA RIUDOMS_LA MOLA_ RIUDOMS PASSA PER DIVERSOS ESPAIS D'INTERÈS NATURAL I TAMBÉ DINS D’UN ÀREA CATALOGADA D’INTERÈS FAUNÍSTIC I FLORÍSTIC. PER TAL D'ASSEGURAR LA CONSERVACIÓ D'AQUESTS ESPAIS I LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS ENS HEM VIST OBLIGATS A REALITZAR DUES MODIFICACIONS EN EL RECORREGUT PREVIST INICIALMENT QUE HAN FET VARIAR TANT LA DISTÀNCIA COM EL DESNIVELL ACUMULAT DE LA CAMINDA.

PODEU DESCARREGAR-VOS EL NOU TRACK A L'APARTAT DE RECORREGUT I CONTROLS

Els nostres col·laboradors: