DADES BÀSIQUES:

Hora Trobada Participants: 10.30h

Hora Sortida: 11.00h

Lloc Sortida: Pavelló Municipal d’Esports

Hora Arribada Límit: 12.30h

Lloc Arribada: Plaça Església

Entrega Premis: 13.00h

La I edició de la Cursa d’Orientació Urbana es durà a terme durant el matí del dissabte 17 de novembre, dins dels actes de la Festa del Beat Bonaventura de Riudoms. El punt de sortida serà al Pavelló Esportiu Municipal (marcat al mapa amb un triangle) a les 11 del matí, i l’arribada es durà a terme a la Plaça de l’església (marcat al mapa amb un doble cercle) com a màxim a les 12.30 del migdia. Al brífing que es farà a les 10.30 amb la presència de tots els participants inscrits, l’organització farà les explicacions pertinents sobre els detalls de la cursa i entregarà el mapa del recorregut i la targeta del control a cadascun dels grups. Us facilitarem un mapa que conté una llegenda especial, on podreu veure la descripció dels elements a localitzar (fita-control), a mode de llegenda. També us facilitarem la targeta de control, que cada grup ha de dur en tot moment a sobre, per a presentar-la a l’inici i lliurar-la al final. Aquesta, ha de marcar-se en cada punt de control per a demostrar que el competidor ha completat l’itinerari correctament.

Entre la sortida i l’arribada, els grups participants no tenen un recorregut prefixat, però han d’anar passant per uns punts de control, marcats al mapa amb un cercle. Sobre el terreny, cada control es correspon a una fita o balisa, identificada amb un número.  En funció de la numeració indicada, la puntuació per a cada fita serà diferent, i és aquí on haurem d’aplicar la nostra estratègia per poder obtenir més punts al final del circuit. Les balises disposen d’una pinça manual, que l’orientador ha d’utilitzar per marcar la casella que correspongui en la seva targeta de control.

Al finalitzar la cursa, a la mateixa plaça, els participants podran gaudir d’un aperitiu amenitzat amb música i es farà entrega dels premis, als tres primers de cada categoria generals, i també pels participants locals.

CATEGORIES DE LA CURSA:

Es pot participar en grups de mínim 2 o un màxim de 4 persones

  • Familiar: nascuts del 2003 al 2000, acompanyats d’un adult. Categoria única
  • Adults: nascuts del 2000 al 1973. Hi haurà tres categories
    • Mixte
    • Femení
    • Masculí
  • Veterans: nascuts a partir del 1972. Categoria única

PREUS INSCRIPCIONS:

Les inscripcions inclouen un obsequi a cada un dels participants i l’assegurança en cas d’accident.

INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ A TRAVÉS DE L’ADREÇA: www.cerap.cat/muntanya i muntanya@cerap.cat o també al telèfon 977768060, de dilluns a divendres de 18 a 20h.

Inici Inscripcions: dimecres 31 d’octubre

Data límit inscripcions: dimecres 15 de novembre

CONSULTA DEL REGLAMENT I MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES CURSES D’ORIENTACIÓ

COL·LABORA:

 

 

 

PATROCINA: