Aquest dissabte passat, 18 d’agost, se’ns va ocórrer d’anar a veure la posta de sol des de dalt de la Miranda, a la Serra de Llaberia, i va ser una gran idea!! Molts de vosaltres ens vau voler acompanyar i la veritat és que ens va encantar. Les imatges parlen per si soles…malgrat la calor ens va acompanyar a la sortida, la fresca també va aparèixer un vam fer cim. La pujada ens va fer suar de valent però tot l’esforç va tenir la seva recompensa! Vam anar molt bé de temps i ser tots allà dalt….fins i tot i van haver sorpreses d’aniversari! La baixada tot i que més suau, també es va convertir en un moment molt màgic, cadascun dels vostres frontals, marcant el camí, enmig de la foscor. No queda altra queda altra cosa que agrair-vos a cadascun de vosaltres, cada esbufec, cada gota de suor, cada palpitació…però també, cada paraula, cada somriure, cada mirada! A tots aquells que us heu estrenat amb nosaltres només dir-vos que us esperem a la propera!!!!!