Aquest cap de setmana passat, 01 i 02 de setembre, els socis de la secció de muntanya del Cerap ens vam endinsar a la Vall del Besiberri per tal d’assolir uns dels cims que corona el seu massís, el Besiberri sud, de 3024 metres d’alçada.
El primer dia, vam sortir del refugi de Conangles, on vam deixar els cotxes, i entre boscos de faig i avet vam començar a pujar fins a l’Estany de Besiberri i d’aquí al refugi lliure, on vam passar la nit. Després d’una espectacular posta de sol i un sopar més aviat pobre però no per això menys bo…vam tenir una nit una mica mogudeta! Vam dormir poques hores, enmig d’uns quants desconeguts, tots una mica atapeits…l’endemà, just sortint el sol, vam començar a caminar.
Hi havia molta pujada, moltes pedres soltes, roques molt grans, alguna placa de gel…i finalment vam fer cim. El dia que ens va acompanyar, no podia ser millor! Assolellat, bona temperatura…i un cop dalt, els mes valents van fer la cresta que unia el nostre cim amb el de Comaloforno (3029m).
Van ser dos dies, un total de 22 km i 2050 m d desnivell positiu. Gràcies als vuit socis que vau venir, als quatre que en vau voler mes, i als que allà us vam trobar, coneguts i per conèixer. Tot el que despreneu a cada sortida…és genial! I complint els vostres desitjos…aviat, més i millor!!