La setmana passada la pluja no ens va deixar acomiadar l’estiu a la vora del mar, com haviem previst…per això em pensat que ho tornarem a intentar per donar la benvinguda a la tardor. Us apunteu?

T’esperem diumenge 30 a les 10:00h davant del CERAP. Baixarem caminant pel camí de la Font del Ros, la Torre de Don Felip i la riera de Maspujols per fer cap a la mar. Allí ens podrem refrescar i qui vulgui, quedar-se a dinar (cadascú que porti la seva carmanyola). La tornada serà en vehicle propi, que prèviament a la sortida cadascú haurà deixat allà o s’haurà organitzat per pujar.
S’ha de confirmar assistència (caminada@cerap.cat – Tel. 977 768 060) i aquells que no estiguin federats, hauran de tramitar-se l’assegurança temporal per tal de fer la sortida abans de dijous 27 de setembre.

Recorregut: 11km.
Nivell: Fàcil
Temps: 2h aproximadament