La sortida proposada per la Secció de Muntanya del Cerap per aquest mes de maig ens portarà a trepitjar terres del terme municipal d’Arbolí (Baix Camp) i tindrà com a punt culminant el Puig de Gallicant de 1.010 metres d’alçada i on fa acte de presència un vèrtex geodèsic. Durant aquest recorregut d’aproximadament 8 km de distància i de 400 m. de desnivell, seguirem durant la major part del trajecte les senyals del GR-7, marques de pintura de color vermell i blanc, que ens marquen l’inici des d’Arbolí, i altres punts de color blau, que ens marcaran l’accés al cim des del mateix pobla de Gallicant.

L’excursió ens permetrà visitar el llogarret de Gallicant, que es troba dins del mateix terme municipal d’Arbolí, situat al nord del terme, en un replà del vessant septentrional del Puig de Gallicant, i que està despoblat des de la dècada del 1950.

Si voleu consultar o descarregar-vos el track, podeu accedir a aquest enllaç: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10556120

Starlapse Gallicant