Taller de lectura de mapes

El divendres dia 24 de març al vespre, vam dur a terme el taller de lectura del mapes al CERAP, el qual va tenir força èxit de participació. Van assistir al taller un total de 27 persones provinents d’alguns centres excursionistes de la vora però la gran majoria van ser membres de la nostra entitat, la qual cosa ens omple de satisfacció.

Durant la jornada, que va tenir un caràcter més aviat pràctic, es va parlar de conceptes com coordenades, planimetria, recursos hídrics, corbes de nivell…Es va fer, doncs, una introducció en el món dels mapes i es va treballar en les nocions bàsiques per tal d’agafar certa seguretat en les nostres sortides a la muntanya i poder, així, ubicar-nos sense gaires problemes.

Agraïm l’assistència de totes les persones que vàreu venir i valorem positivament la vostra participació i l’aportació de noves idees per a pròximes activitats, que de ben segur, ens serviran a tots per omplir-nos amb nous coneixements.