Classificacions provisionals

classificació_trail

calssificació_Caminada


La XVII Caminada Riudoms_La Mola_Riudoms, que se celebrarà el dissabte 27 d’abril del 2019 és una marxa a peu, no competitiva, on preval el repte personal, de superació i de solidaritat del participant.

Aquest any el recorregut és de 56,1km amb un desnivell acumulat de 3.464m, i és puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2019, en la qual s’estableix una classificació individual i una altra per entitts, basada únicament en la participació.

Recomanem llegir el reglament de l’activitat abans de realitzar la inscripció.

L’edat mínima per participar és de 14 anys complerts el dia de la cursa. Tots els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna o de tutor/a legal en el moment de la recollida del dorsal.

La data límit per formalitzar la inscripció serà el dijous 25 d’abril, sempre que no s’hagi assolit prèviament la xifra màxima de 500 participants, moment en el qual també es tancaran les inscripcions.

La taula de preus és la següent:

Fins l’11 d’abril

FEDERATS

NO federats*

SOCIS del CERAP

17€

25€

NO socis

23€

31€

Del dilluns 15 d’abril al dilluns 22, ambdós inclosos, els preus tindran un increment de 3€.

Del dimarts 23 d’abril al dijous 25, ambdós inclosos, els preus tindran un increment de 5€ respecte els inicials (taula).

*Inclou l’assegurança temporal de la FEEC, vàlida només per al decurs de la prova.

Aquest any, l’organització llança la camiseta oficial exclusiva de la marxa. La podeu adquirir al realitzar l’inscripció de la caminada a través de la pàgina de la FEEC.  Aquesta  samarreta és  genèrica,  la  inscripció  inclou  samarreta de  l’edició  2019)

*És possible que la camiseta sigui entregada després de la data de la caminada per correu postal.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: caminada@cerap.cat