no ens queda altra cosa que dir que estem molts contents i espero que els que vau participar també!!!! Les sensacions que ens vau fer arribar van ser molt bones i les vibracions en general, també, per tant esperem que ho puguem tornar a compartir més endavant.
Les primeres vegades, diuen que, no sempre són les millors…i és cert, però també és cert que sempre les recordem d’una manera especial! Als 37 que ahir vau compartir amb nosaltres un matí rodó, us recordarem d’una forma especial, perquè era la nostra primera vegada, i vosaltres hi vau ser!!!!
Als mes petitons i als no tan petitons… moltes gràcies per ser-hi!!!
Està clar que ahir res hagués estat possible sense els 15 grups que hi vau participar però tampoc ho hagués estat sense la participació de tots els establiments locals i no locals que ens vau ajudar. Intentaré no deixam a ningú….#MasdeSantaCreu, Supermercat Esther, Bar Atura’t, La Confiteria, Restaurant l’Amagatall, Queviures #OlléJansà, Acadèmia Gaudí, DMA Informàtica, GES Instal·lacions, Muntatges Metàl·lics Carles Gavaldà, Jardineria Barceló, Pere Escoda Giol, Instal·lacions Màrius Barceló, Forn Domingo Pellicé, Gastronomia Pau Gavaldà, Crisolar i Nectina, Cooperativa Agrícola de Riudoms, , #ClubHipicJulivert, #FisioterapiaAlbaFont, Botiga de bicis #Montbike, #HotelTermesMontbrió i #VermutsMiró.
Moltes gràcies gent, estava tot boníssim!!!
I per acabar, agrair també la col·laboració del Club Montsant Orientació pel seu suport tècnic i a l’#AjuntamentdeRiudoms pel seu suport logístic i la seva presència en l’entrega de premis, Gràcies Sergi i Carles per estar amb nosaltres. Però els agraïments més especials són per tota la gent de la Secció i del Cerap que un cop més ho han fet possible…Tota la Junta del Cerap, que van ajudar-nos en tot moment, els nostres estimats #DiablesRiudoms que també van voler estar amb naltros donant el tret de sortida que va estar acompanyat per unes boniques vistes d’alçada, gràcies al fantàstic fotògraf, Àlex, que també ens va voler fer costat, i com no, la nostra gent…Marc, Melis, Alejandro, Jaume, Pere, Elena, Ramon, Marc i Guillem!!!! Sense valtros res hagués estat igual!!!!

TOT SEGUIT US PASSEM CLASSIFICACIONS I LES FOTOS:

CLASSIFICACIONS

FOTOS