facebook facebook
Agenda
<Tornar

III Senallada de Mots. Dia Mundial de la Poesia a Riudoms
Dia: 20/03/2015
Hora: 20:00
Lloc: Sala d'actes del CERAP

Dins de la programació d'actes de celebració del Dia Mundial de la Poesia al Camp de Tarragona, impulsats pels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, el CERAP organitza la III Senallada de Mots a Riudoms.

Una dotzena de poetes riudomencs ens llegiran els seus versos a la Sala d'actes del CERAP, aplegant creadors locals tant joves com veterans. Han confirmat la seva participació Salvador Mestre Domingo, Maria López, Maria Torrents Salvat, Francesc Xavier Solé, M. Lluïsa Vidal Salvat, Joan Fortuny Antequera, Patrícia Domingo Anguera i M. Carme Barceló. Per la seva banda, Josep M. Riu i Glòria Coll Domingo ens faran arribar els seus poemes en un vídeo, davant la impossibilitat que puguin estar presents en l'acte. I Gal·la Pujol Torres ens ha tramès una poesia per tal que puguem conèixer la seva obra.

Ho celebrarem amb una copa de cava i fruits secs per a tots els assistents. Hi esteu convidats!Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi